ABN AMRO

Tags: Deelnemers

ABN AMRO

ABN AMRO biedt onze particuliere, private banking en zakelijke klanten een volledig producten- en dienstenpakket aan. Wij bieden diepgaande financiƫle expertise, brede kennis van vele sectoren en een internationaal netwerk ten behoeve van nationale en internationale activiteiten. Het uitgangspunt van onze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van onze klanten. Daar vraagt deze tijd ook om. Een bank die handelt in de context en realiteit van nu, die de klant met open vizier tegemoet treedt, leert van zijn ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale service.

Elkaars IT kennis versterken

Vanaf de start maakt ABN AMRO deel uit van de Amsterdamse IT Circle. Samen met toonaangevende organisaties in de regio groot-Amsterdam vullen we elkaar zoveel mogelijk aan qua IT-kennis en IT-ervaring. IT vormt IT een meer dan essentiĆ«le pijler, zeker waar het het optimaal presteren van systemen en processen betreft. We werken samen met grote organisaties en internationale partners. We zijn vooruitstrevend, innovatief en ambitieus en voortdurend in beweging om optimaal te kunnen voorzien in de continu veranderende klantwens. 

Stimulans voor mobiliteit

Binnen ABN AMRO is mobiliteit één van de bankbrede thema’s. Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van de beste mensen is één van de aspiraties die binnen de bank gelden. Met de deelname aan de AIC stimuleert ABN AMRO de interne en externe mobiliteit van haar medewerkers. Het stelt medewerkers in de gelegenheid om binnen en buiten de bank IT kennis en ervaring op te doen, die met elkaar te delen, daarvan te leren. Door met andere Amsterdamse IT partners samen te werken en op deze manier de onderlinge mobiliteit te bevorderen, werkt zeer stimulerend. Medewerkers raken enthousiast en komen na een uitwisseling met veel energie terug. De samenwerking wordt als positief ervaren en geeft medewerkers extra zelfvertrouwen. Het zorgt ook dat zij meer over de grenzen van het eigen vakgebied heen kijken en het biedt daardoor mogelijkheden om de eigen horizon te verbreden. Juist die bredere blik biedt extra carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden. Deelname aan de AIC helpt onze mensen bij het verdiepen en verbreden van hun mogelijkheden. En juist die ervaring is voor ABN AMRO zeer waardevol en van extra toegevoegde waarde waar het de mobiliteit van medewerkers betreft.

 

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact