UvA en HvA

Tags: Deelnemers

ICT Services UvA – HvAI
I
CT services (ICTS) is verantwoordelijk voor het leveren van de gemeenschappelijke ICT-basisdiensten en het beheer en onderhoud van de technische ICT-infrastructuur aan ruim 80.000 studenten en 8.000 medewerkers op vele locaties van de dienstverlenende eenheden, faculteiten, domeinen en gelieerde instellingen in Amsterdam. ICTS is een betrouwbare leverancier voor onderwijs en onderzoek die de functionele vraag zo goed mogelijk vertaalt naar een technische en klantgerichte oplossing en die open staat voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën op het gebied van ICT. ICTS heeft gezamenlijk circa 240 medewerkers in dienst.

Universiteit van Amsterdam (UvA)
De UvA is voortgekomen uit het Athenaeum Illustre (1632). Met circa 30.000 studenten, meer dan 5.000 medewerkers en een jaarlijks budget van 600 miljoen euro behoort de UvA tot de grote algemene universiteiten van Europa. Jaarlijks verschijnen circa 7.500 wetenschappelijke publicaties van UvA-medewerkers. Het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek behoort op veel gebieden tot de internationale top. De UvA staat voor een kritisch, onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat, met een open sfeer en een sterke betrokkenheid bij Amsterdam en de samenleving.

Hogeschool van Amsterdam (HvA)
De HvA is de hogeschool ván, vóór en mét Amsterdam. Een hogeschool waar leren, werken en leven in de inspirerende en complexe metropoolregio Amsterdam met elkaar verbonden zijn. De HvA heeft circa 45.000 studenten en ruim 3.000 medewerkers.

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact