Het laatste nieuws
img0158
Nieuws:

HR in een Agile omgeving

Tags: Kennisbijeenkomsten
Steeds meer leden van de IT-Circles werken volgens de principes van Agile en Scrum, maar wat betekent dat voor een HR-professional? Op 8 maart waren deelnemers van UWV, SVB, Kamer van Koophandel, IVO Rechtspraak en De Nederlandse Bank te gast bij Waternet waar we “HR in een Agile omgeving” hebben besproken.

De middag werd gestart met een kennismakingsronde en daarna heeft Waternet ons in een inspirerende presentatie deelgenoot gemaakt van onderwerpen als “Het nieuwe functiehuis als start naar flexibilisering en wendbare organisatie” en “Hoe kun je als HR aansluiten bij initiatieven vanuit de business?”

Na een rondleiding over de afdeling en een uitgebreide uitleg over het “moederbord” van HR was het tijd voor het interactieve gedeelte. In 3 groepen werd er gediscussieerd over vragen als “Waar staat jouw HR-afdeling t.a.v. Agile werken?” en “Welke stap ga je zetten vanuit jouw rol om bij te dragen aan een wendbare, flexibele organisatie?”

Het was een nuttige en boeiende sessie waar er veel kennis is gedeeld en waaruit ook maar weer eens bleek dat HR bijdraagt aan het wendbaar en flexibel maken van een organisatie. De IT-Circles gaan dan ook meer aandacht besteden aan dit onderwerp de komende periode!

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact