Het laatste nieuws
klm
Nieuws:

KLM Demo Markt

Tags: Kennisbijeenkomsten

KLM Demo Markt

Donderdag 14 juni vond de 1e Amsterdam IT-Circle Demo Marktplaats bij KLM. Doel van de Demo Markt was om de Amsterdam IT-Circle binnen KLM goed op de kaart te zetten, meer informatie te geven over de IT-Circle en potentiele geïnteresseerden te enthousiasmeren. KLM is al lid van de Amsterdam IT-Circle sinds de oprichting en gewaardeerd lid van de AIC.

KLM medewerkers waren erg enthousiast over de mogelijkheden die de IT-Circle biedt en een aantal hebben zich direct aangemeld als geïnteresseerde voor een eventuele uitwisseling.

Tijdens de presentatie deed Paul Elich een korte introductie, waarna de verschillende deelnemende organisaties van de AIC een korte presentatie gaven en zichzelf voorstelden. Organisaties als InHolland, SVB, Gemeente Amsterdam, UWV, ABN-Amro en Waternet, waren te gast op de demo-markt. Collega’s gebruikten de aanwezige kennis op de markt goed en namen de tijd om vragen te stellen.

Waar vind ik de onderwerpen van de kennissessies en expertise groepen? Ben je fulltime aan het werk? Veelal praktische vragen, waar collega’s die al ervaring hadden met IT-Circle Amsterdam, een goed antwoord op konden geven. Ook hebben de diverse leden van de AIC op deze en andere vragen in 1 op 1 gesprekken veel informatie kunnen uitwisselen.

We kijken terug op een geslaagde middag!

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact