Het laatste nieuws
young-aic-event2
Nieuws:

Young AIC Event

Tags: Kennisbijeenkomsten

Naar aanleiding van het succes van Amsterdam IT Circle, heeft een aantal trainees onder leiding van Amy Landman van ABN AMRO de Young Amsterdam IT Circle opgericht. Young AIC heeft als doelstel­ling om AIC te ondersteunen, maar richt zich hierbij voornamelijk op activiteiten die voor Young Professionals leuk en interessant zijn.

Vrijdag 7 februari stond het eerste event op het programma, ge­organiseerd vanuit ABN AMRO. Het onderliggende thema van dit event was IT & Lifestyle, maar dan wel in de breedste zin van het woord. Alle leden van de AIC waren vertegenwoordigd door een groot aantal van hun Young Professionals. Daarnaast was er zelfs een grote groep geïnteresseerde ‘oudere’ professionals aanwezig.

De middag zou worden geopend door de nieuwe CIO van ABN AMRO, Michel van Drie, maar die moest helaas verstek laten gaan. Hij kon gelukkig vervangen worden door een van zijn collega’s, die een interessant verhaal vertelde over een aantal IT-programma’s bij ABN AMRO. Na de opening waren er twee plenaire sessies over ’vermenselijking van de computer’ door Frank van Hamelen en ‘innovatie bij Philips’ door Anosh Thakkar, vice-president Strategy & Innovation van Philips.

Na een korte pauze en een verfrissing, konden de deelnemers kiezen uit een drietal workshops georganiseerd door ABN AMRO, UWV en KLM. Na de workshops was er nog een plenaire sessie en de dag werd afgesloten met een gezellige borrel. Dit event smaakt naar meer en Young AIC gaat dit jaar nog andere activiteiten orga­niseren. Wordt vervolgd!

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact