Het laatste nieuws
foto-Juanita-(2)
Nieuws:

Interview met Juanita

Tags: Uitwisselingen

Ik werk al zo’n vijftien jaar voor KLM waarvan de laatste zeven jaar als ICT project manager. Dat doe ik met veel plezier. Het leuke aan dit werk is dat je veel met mensen te maken hebt, maar tegelijkertijd ook resultaten moet leveren en deadlines moet halen. In het kort: alle neuzen dezelfde kant en gezamenlijk naar de finish.

Via een collega ben ik in contact gekomen met de Amsterdam IT Circle. Zij was enthousiast over haar uitwisseling gaf aan dat ze het best spannend vond om in een onbekende, nieuwe omgeving haar werk te doen, maar dat het haar tegelijkertijd ook heel veel nieuwe energie opleverde. Dat wilde ik ook. Ik was al zo lang bezig in dezelfde omgeving dat ik over sommige zaken niet eens meer na hoefde te denken. Een frisse omgeving om het bed weer eens lekker op te schudden, dat leek we wel wat.

Toen ik me hier meer in ging verdiepen ontdekte ik dat er ook een Utrecht IT Circle was. Toen werd het ineens nog een stuk interessanter; ik woon namelijk in Utrecht en heb elke dag te maken met flinke reistijden naar Schiphol. Ik heb toen contact gezocht met mijn KLM-coördinator en gevraagd of ik via de Utrecht IT Circle aan de slag kon. Om een lang verhaal kort te maken: Leo Arendshorst, Manager ICT Productontwikkeling voor het St. Antonius Ziekenhuis nodigde mij al snel uit voor een gesprek. 

Ik werk nu sinds een aantal weken aan het Kwaliteit en ICT-project dat tot doel heeft kwaliteitsindicatoren op te leveren voor het meten, analyseren, sturen, en verantwoorden van zorgkwaliteit. Ik heb in korte tijd met heel veel mensen kennis gemaakt en geprobeerd zo snel mogelijk een goed inzicht te krijgen in de organisatie. De wittebroodsweken zijn nu voorbij en ik ben druk bezig om de organisatie van het project voor 2015 mede vorm te geven. Ik heb er zin in!

Deelnemen aan AIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact